Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Marianne De Pierres

Participating in Events:
Character Crafting (Unscheduled)
How To Write In Multiple Mediums (Unscheduled)
How To Become A Professional Writer (Unscheduled)
Opening Ceremony Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
A Sense of Immersion Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
What Do You Owe Your Reader? Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Marianne de Pierres - In conversation Friday 13:30 until Friday 14:30 (60 Minutes)
Gender Norms in Fiction Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Damnation & Dames Launch Friday 17:30 until Friday 18:30 (60 Minutes)
The World of Parrish Plessis Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Marianne de Pierres - Book Signing Sunday 13:30 until Sunday 14:30 (60 Minutes)
Writing Across Genres Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Building a Post-Apocalyptic World Monday 13:00 until Monday 14:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 15:00 until Monday 15:30 (30 Minutes)