Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Chris Creagh

Participating in Events:
The User Experience (Unscheduled)
Everyday Physics (Unscheduled)
Envisioning the Future (Unscheduled)
Inductive Reasoning (Unscheduled)
Systems Thinking (Unscheduled)
Creating the Basic Versatile Recipe Book (Unscheduled)
Opening Ceremony Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Science fiction relating to real science Friday 17:30 until Friday 18:30 (60 Minutes)
Apocalypse Now: Has the apocalypse begun? Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Pinwheels Saturday 10:00 until Saturday 10:30 (30 Minutes)
Chris Creagh - In Conversation Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)
Renewable Sustainable Energy Sunday 22:00 until Sunday 23:00 (60 Minutes)
The Entropy Crisis Monday 13:00 until Monday 14:00 (60 Minutes)
SF History At Murdoch Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 15:00 until Monday 15:30 (30 Minutes)