Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

John Parker

Participating in Events:
The house that Diamond Built Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
"Nerd" Music you may not have heard Thursday 22:00 until Thursday 23:00 (60 Minutes)
Kitty Pryde is Awesome! Saturday 13:30 until Saturday 14:30 (60 Minutes)
Fan Funds and You! Saturday 18:00 until Saturday 18:30 (30 Minutes)
Non 'dane in a Mundane World Sunday 21:00 until Sunday 22:00 (60 Minutes)
Welcome to the Laundry: The Horror/Spy works of Charles Stross Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)