Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Tori K

Participating in Events:
Story Time 1 Friday 13:30 until Friday 14:00 (30 Minutes)
EscherGirls: from Rob Liefeld to J. Scott Campbell Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
This moment for women in comics Saturday 16:30 until Saturday 17:30 (60 Minutes)
Fan art/fan gallery Sunday 14:30 until Sunday 15:00 (30 Minutes)
Lost Girl: Sexy without being Sexist? Sunday 15:30 until Sunday 16:30 (60 Minutes)
For Love Or Bromance Sunday 22:00 until Sunday 23:00 (60 Minutes)
BEEFCAKE!!! Sunday 23:00 until Sunday 23:30 (30 Minutes)
6 Degrees of Kevin Bacon Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)