Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Daniel Harmsworth

Participating in Events:
Model Rocketry - Beyond watching it go up Friday 11:30 until Friday 12:30 (60 Minutes)
Zombie Bus Friday 15:00 until Friday 15:30 (30 Minutes)
Anti-Zombie Slingshots, Pig Iron Battle-Axes and Open Source Hardware: How Hacker-Spaces will help us survive the Apocalypse Friday 16:30 until Friday 17:30 (60 Minutes)
Apocalypse Now: Has the apocalypse begun? Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Future of Learning Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
Arduino U: Programming Tiny Computers Saturday 13:30 until Saturday 15:30 (120 Minutes)
Grey Goo and Home-made Atomic Bombs: How Hackerspaces will cause the Apocalypse! Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Preparing for the Apocalypse Sunday 13:30 until Sunday 14:30 (60 Minutes)