Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Dave Cake

Participating in Events:
Australian Censorship - Broken Beyond Repair? Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Eschatology and Apocalypticism across time and space Thursday 23:00 until Friday 00:00 (60 Minutes)
Mad Science vs. Mystic Powers Friday 17:30 until Friday 18:00 (30 Minutes)
When The Stars Are Right Saturday 10:30 until Saturday 11:30 (60 Minutes)
Fan Funds and You! Saturday 18:00 until Saturday 18:30 (30 Minutes)
WASFF AGM Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)
The Privacy Apocalypse? Sunday 16:30 until Sunday 17:30 (60 Minutes)