Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Damian Magee

Participating in Events:
Spec-Fic For Small Ones Friday 10:30 until Friday 11:30 (60 Minutes)
Comics: Where should I start? Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Comics vs. Hollywood Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Life on Mars & Ashes to Ashes - What did it all mean? Friday 23:00 until Saturday 00:00 (60 Minutes)
Animation: It's all the same now Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
1985 - A Season of Change for Dr. Who Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Exploring Dr Who: The Most Recent Season Saturday 16:30 until Saturday 18:00 (90 Minutes)
Live Action Versions of Anime Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
Dark Shadows Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
Sherlock - Comparing the different versions Sunday 09:30 until Sunday 10:30 (60 Minutes)
Video Quiz Sunday 10:30 until Sunday 11:30 (60 Minutes)
Japanese Live Action of the 1960's Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)