Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Kathleen Griffiths

Participating in Events:
Opening Ceremony Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Buffy Apocalypses Friday 12:00 until Friday 12:30 (30 Minutes)
Dr Who - Are You New? Friday 13:30 until Friday 14:30 (60 Minutes)
Whatever happened to the fourth Wall? Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
For Love Or Bromance Sunday 22:00 until Sunday 23:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 15:00 until Monday 15:30 (30 Minutes)