Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Bronwyn Cropley

Participating in Events:
Fun Thursday Gaming - All Evening Thursday 17:00 until Thursday 17:30 (30 Minutes)
Only You Can Save the Universe! - A Cthulu LARP Event Thursday 22:00 until Friday 00:00 (120 Minutes)
Me, Myself and that Random Guy - Geeky Games for Two or More People Friday 08:00 until Friday 09:30 (90 Minutes)
Gateway Games - Running All Day Friday 09:30 until Friday 09:00 (-30 Minutes)
Smallworld & Underworld Come and Play - 1pm to 3pm Friday 13:00 until Friday 15:00 (120 Minutes)
I Love a Battlefield in the Early Morning - Fairy Chess Saturday 08:00 until Saturday 09:30 (90 Minutes)
Fan-Created Games and Fanmade Adaptions - All Day Saturday 09:30 until Saturday 10:00 (30 Minutes)
"Design a Game" Workshop Saturday 16:00 until Saturday 18:00 (120 Minutes)
Solitare for Two - Ancient Board Games for Two People Sunday 08:00 until Sunday 09:30 (90 Minutes)
4 Things to do on Sunday? Games of Doom all day long Sunday 09:30 until Sunday 10:00 (30 Minutes)
Arkham Horror Sunday 13:00 until Sunday 15:00 (120 Minutes)
Battle of the High Seas Sunday 17:00 until Sunday 20:00 (180 Minutes)
Welcome to the Laundry: The Horror/Spy works of Charles Stross Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)
Go Fish - Two player and more early morning card games Monday 08:00 until Monday 09:30 (90 Minutes)
Shiver Me Timbers - An Sailing Ship Obstacle Course Monday 09:30 until Monday 10:30 (60 Minutes)