Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Sarah Parker

Participating in Events:
Welcome to Swancon - Newbie Panel Thursday 19:30 until Thursday 20:00 (30 Minutes)
Safe Spaces Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Aliens and Spaceships and Tardis', Oh My! Friday 10:00 until Friday 10:30 (30 Minutes)
Anne McCaffrey: An Appreciation Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
Face painting Saturday 11:00 until Saturday 11:30 (30 Minutes)
Fan Funds and You! Saturday 18:00 until Saturday 18:30 (30 Minutes)
Paranormal Romance Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
WASFF AGM Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)