Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Tom Eitelhuber

Participating in Events:
2011 in Film - Part 1 Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Trailer Park Friday 17:00 until Friday 18:30 (90 Minutes)
Comics vs. Hollywood Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
WASFF AGM Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)
Swancon 2013 Launch Sunday 17:30 until Sunday 18:30 (60 Minutes)
Help Program Swancon 2013 Sunday 21:00 until Sunday 22:00 (60 Minutes)
2011 in Film - Part 2 Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
6 Degrees of Kevin Bacon Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
How to run a Swancon Monday 13:00 until Monday 14:00 (60 Minutes)