Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Gina Goddard

Participating in Events:
Spec-Fic For Small Ones Friday 10:30 until Friday 11:30 (60 Minutes)
Beyond Potter and Twilight Friday 13:30 until Friday 14:30 (60 Minutes)
Exploring The Hunger Games Friday 14:30 until Friday 15:30 (60 Minutes)
Star Trek vs. Star Wars - The Ultimate Debate Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Tabletop Masquerade Sunday 11:00 until Sunday 11:30 (30 Minutes)
Young adults and dystopias: a love story Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)