Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Stephen Dedman

Participating in Events:
Character Crafting (Unscheduled)
The Collapse of Borders (Unscheduled)
A Song of Ice and Fire Thursday 22:00 until Thursday 23:00 (60 Minutes)
Technology - it's all about porn! Thursday 23:00 until Friday 00:00 (60 Minutes)
What Do You Owe Your Reader? Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Writing in someone else's sandbox Friday 10:30 until Friday 11:30 (60 Minutes)
Apocalyptic Portrayals in Screen media Friday 11:30 until Friday 12:30 (60 Minutes)
"How do I write interesting dialogue?" she asked inquisitively Saturday 16:30 until Saturday 17:30 (60 Minutes)