Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Elaine Kemp

Participating in Events:
Gender Norms in Fiction Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Rewriting the Manuscript Friday 16:30 until Friday 17:30 (60 Minutes)
Future of Learning Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
NaNoWriMo Dos and Don'ts Saturday 13:30 until Saturday 14:30 (60 Minutes)
WASFF AGM Sunday 10:00 until Sunday 13:00 (180 Minutes)
Chris Creagh - In Conversation Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)