Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Terry Chilvers

Participating in Events:
Live Massively Multiplayer Text Adventure Game Friday 13:05 until Friday 14:00 (55 Minutes)
Board Gaming (for Kids!) Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Games for the Family - 10am to 12pm Saturday 10:00 until Saturday 12:00 (120 Minutes)
The Resistance Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Story Time 4 Saturday 14:00 until Saturday 14:30 (30 Minutes)
Happy Birthday Robot Saturday 17:00 until Saturday 17:30 (30 Minutes)