Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Video Gaming

Matches Events:
There's something about Fallout (Unscheduled)
Wii Sports Resort - Thursday 18:00 until Thursday 19:00 (60 Minutes)
Pokemon Stadium mini game fun - Thursday 20:00 until Thursday 21:30 (90 Minutes)
Assassin's Creed Tournament - Thursday 21:30 until Thursday 23:30 (120 Minutes)
Street Fighter IV - Friday 09:00 until Friday 10:00 (60 Minutes)
Forza 4 Time Trials - Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Call of Duty: Modern Warfare 3 Survival Challenge - Friday 11:00 until Friday 12:30 (90 Minutes)
Halo: Reach tournament - Friday 12:30 until Friday 14:30 (120 Minutes)
Soul Calibur 4 and 5 - Friday 14:30 until Friday 16:00 (90 Minutes)
Golden Eye Tournament - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Star Wars Pod racing - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Lylat Wars - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Star Wars Xbox360 Kinect Launch Party - Friday 20:00 until Friday 22:30 (150 Minutes)
Fable III co-op time trials - Friday 22:30 until Friday 23:30 (60 Minutes)
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - Saturday 09:00 until Saturday 10:30 (90 Minutes)
Blur racing - Saturday 10:30 until Saturday 11:30 (60 Minutes)
Blur Destruction - Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
Super Smash Brothers Brawl Tournament - Saturday 12:30 until Saturday 14:00 (90 Minutes)
Mario Kart - Saturday 14:00 until Saturday 15:30 (90 Minutes)
Pokemon Battle Revolution - Saturday 15:30 until Saturday 17:00 (90 Minutes)
BlazBlue - Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
The rise of Transformative-media - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
Tekken 7 - Saturday 18:00 until Saturday 19:00 (60 Minutes)
Open Console gaming - Saturday 20:00 until Saturday 23:30 (210 Minutes)
Dynasty Warriors 7 - Sunday 09:00 until Sunday 10:00 (60 Minutes)
Portal Time Trials - Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Portal 2 Co-op Time Trials - Sunday 11:00 until Sunday 12:30 (90 Minutes)
Writing content for Video Games - Sunday 11:30 until Sunday 12:30 (60 Minutes)
Hand Held Console Fun-o-rama - Sunday 12:30 until Sunday 14:30 (120 Minutes)
Left 4 Dead 2 Survival - Sunday 14:30 until Sunday 16:30 (120 Minutes)
Video Games: How the Sausage Gets Made - Part 2 - Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)
Initial D arcade racing - Sunday 16:30 until Sunday 17:30 (60 Minutes)
Scott Pilgrim vs. The World Time Trials - Sunday 17:30 until Sunday 19:00 (90 Minutes)
Valve games and demos - Sunday 20:00 until Sunday 21:30 (90 Minutes)
Mario Party 8 - Sunday 21:30 until Sunday 23:30 (120 Minutes)
Mass Effect 3, What's with That Ending? - Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)
Open Console gaming - Monday 09:00 until Monday 10:30 (90 Minutes)
DDR - Monday 10:30 until Monday 13:00 (150 Minutes)
Rockband - Monday 13:00 until Monday 15:00 (120 Minutes)