Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Gaming

Matches Events:
NERF Gun Shooting Alley (Unscheduled)
I Put On My Robe And Wizzard Hat (Unscheduled)
Free Gaming & Programmed Events -Thursday 1 (Unscheduled)
Fun Thursday Gaming - All Evening - Thursday 17:00 until Thursday 17:30 (30 Minutes)
Dixit - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Free Gaming & Programmed Events - Friday 2 - Thursday 20:00 until Friday 03:00 (420 Minutes)
Dungeons & Dragons RPG for Beginners - Thursday 20:00 until Thursday 22:00 (120 Minutes)
Free Gaming & Programmed Events - Thursday 2 - Thursday 20:00 until Thursday 22:00 (120 Minutes)
Only You Can Save the Universe! - A Cthulu LARP Event - Thursday 22:00 until Friday 00:00 (120 Minutes)
Free Gaming & Programmed Events - Thursday 3 - Friday 00:00 until Friday 03:00 (180 Minutes)
Me, Myself and that Random Guy - Geeky Games for Two or More People - Friday 08:00 until Friday 09:30 (90 Minutes)
Quidditch for Muggles - Friday 09:00 until Friday 11:00 (120 Minutes)
Gateway Games - Running All Day - Friday 09:30 until Friday 09:00 (-30 Minutes)
Pathfinders Society - Friday 10:00 until Friday 12:00 (120 Minutes)
Incan Gold Competition - Friday 11:00 until Friday 13:00 (120 Minutes)
Smallworld & Underworld Come and Play - 1pm to 3pm - Friday 13:00 until Friday 15:00 (120 Minutes)
Live Massively Multiplayer Text Adventure Game - Friday 13:05 until Friday 14:00 (55 Minutes)
Pathfinder's Society - Friday 14:00 until Friday 16:00 (120 Minutes)
Free Gaming & Programmed Games - Friday 1 - Friday 16:00 until Saturday 03:00 (660 Minutes)
Murder Mystery - Friday 20:00 until Friday 22:00 (120 Minutes)
Battlestar Galactica - Friday 20:00 until Friday 23:00 (180 Minutes)
Free Gaming & Programmed Games - Friday 2 - Friday 23:00 until Saturday 03:00 (240 Minutes)
I Love a Battlefield in the Early Morning - Fairy Chess - Saturday 08:00 until Saturday 09:30 (90 Minutes)
Fan-Created Games and Fanmade Adaptions - All Day - Saturday 09:30 until Saturday 10:00 (30 Minutes)
Games for the Family - 10am to 12pm - Saturday 10:00 until Saturday 12:00 (120 Minutes)
Halfling Heist - Handwritten Games Sneak Preview - Saturday 10:30 until Saturday 12:30 (120 Minutes)
Horizons - Demo Game - Saturday 10:30 until Saturday 16:00 (330 Minutes)
The Resistance - Saturday 13:00 until Saturday 14:00 (60 Minutes)
Halfling Heist - The Second Opportunity - Handwritten Games Sneak Preview - Saturday 14:00 until Saturday 16:00 (120 Minutes)
"Design a Game" Workshop - Saturday 16:00 until Saturday 18:00 (120 Minutes)
Free Gaming & Programmed Events - Saturday 1 - Saturday 18:00 until Sunday 03:00 (540 Minutes)
"Going Cardboard" Screening - Saturday 20:00 until Saturday 21:30 (90 Minutes)
Antaire: Dungeons - Saturday 20:00 until Saturday 22:00 (120 Minutes)
Kickstarting Games - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
Free Gaming & Programmed Events - Saturday 2 - Saturday 23:00 until Sunday 03:00 (240 Minutes)
Solitare for Two - Ancient Board Games for Two People - Sunday 08:00 until Sunday 09:30 (90 Minutes)
4 Things to do on Sunday? Games of Doom all day long - Sunday 09:30 until Sunday 10:00 (30 Minutes)
Arkham Horror - Learn to Play - Sunday 10:00 until Sunday 14:00 (240 Minutes)
Magic the Gathering Tournament - Sunday 10:00 until Sunday 17:00 (420 Minutes)
Arkham Horror - Sunday 13:00 until Sunday 15:00 (120 Minutes)
Mansions of Madness - Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Battle of the High Seas - Sunday 17:00 until Sunday 20:00 (180 Minutes)
Free Gaming & Programmed Events - Doomday 1 - Sunday 18:00 until Monday 03:00 (540 Minutes)
Lord of the Rings - Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
Go Fish - Two player and more early morning card games - Monday 08:00 until Monday 09:30 (90 Minutes)
Shiver Me Timbers - An Sailing Ship Obstacle Course - Monday 09:30 until Monday 10:30 (60 Minutes)
Pathfinder's Society - Monday 10:00 until Monday 12:00 (120 Minutes)
Pathfinder's Society - Monday 13:30 until Monday 15:30 (120 Minutes)