Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Main Event

Matches Events:
Opening Ceremony - Thursday 19:00 until Thursday 19:30 (30 Minutes)
Marianne de Pierres - In conversation - Friday 13:30 until Friday 14:30 (60 Minutes)
Brandon Sanderson - Guest of Honour Speech - Saturday 13:30 until Saturday 14:30 (60 Minutes)
Masquerade - Saturday 20:00 until Saturday 23:59 (239 Minutes)
Chris Creagh - In Conversation - Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)
Swancon 2013 Launch - Sunday 17:30 until Sunday 18:30 (60 Minutes)
Awards Ceremony - Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
Closing Ceremony - Monday 15:00 until Monday 15:30 (30 Minutes)