Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Panel Discussion

Matches Events:
Defying Gravity: When The Villain Is Good (Unscheduled)
The PC Demoscene (Unscheduled)
I Put On My Robe And Wizzard Hat (Unscheduled)
Feminist Themes In Music (Unscheduled)
Welcome to Swancon - Newbie Panel - Thursday 19:30 until Thursday 20:00 (30 Minutes)
Spec-Fic For Small Ones - Friday 10:30 until Friday 11:30 (60 Minutes)
Apocalyptic Portrayals in Screen media - Friday 11:30 until Friday 12:30 (60 Minutes)
Apocalyptically Bad Science - Friday 14:30 until Friday 15:30 (60 Minutes)
Firefly Retrospective - Friday 16:30 until Friday 17:00 (30 Minutes)
Life on Mars & Ashes to Ashes - What did it all mean? - Friday 23:00 until Saturday 00:00 (60 Minutes)
Board Game Design - Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
Animation: It's all the same now - Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
Kitty Pryde is Awesome! - Saturday 13:30 until Saturday 14:30 (60 Minutes)
1985 - A Season of Change for Dr. Who - Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Whatever happened to the fourth Wall? - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
The rise of Transformative-media - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
Paranormal Romance - Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Writing content for Video Games - Sunday 11:30 until Sunday 12:30 (60 Minutes)
Video Games: How the Sausage Gets Made - Part 2 - Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)
Help Program Swancon 2013 - Sunday 21:00 until Sunday 22:00 (60 Minutes)
For Love Or Bromance - Sunday 22:00 until Sunday 23:00 (60 Minutes)
Mass Effect 3, What's with That Ending? - Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)