Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Television

Matches Events:
Avatar: The Last Airbender - Why was it so successful? - Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Buffy Apocalypses - Friday 12:00 until Friday 12:30 (30 Minutes)
Star Trek vs. Star Wars - The Ultimate Debate - Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Red Dwarf: Did something go wrong? - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
The Secrets Of Fringe - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Exploring Dr Who: The Most Recent Season - Saturday 16:30 until Saturday 18:00 (90 Minutes)
Sherlock - Comparing the different versions - Sunday 09:30 until Sunday 10:30 (60 Minutes)
Fairy Tales Today - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Oh Doctor, My Doctor - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)