Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Screen

Matches Events:
The PC Demoscene (Unscheduled)
2011 in Film - Part 1 - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
Avatar: The Last Airbender - Why was it so successful? - Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Race-cars, werewolves and copyright: Making transformative art - Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Apocalyptic Portrayals in Screen media - Friday 11:30 until Friday 12:30 (60 Minutes)
Stargate Retrospective - Friday 11:30 until Friday 12:00 (30 Minutes)
Dr Who - Are You New? - Friday 13:30 until Friday 14:30 (60 Minutes)
Apocalyptically Bad Science - Friday 14:30 until Friday 15:30 (60 Minutes)
Firefly Retrospective - Friday 16:30 until Friday 17:00 (30 Minutes)
Trailer Park - Friday 17:00 until Friday 18:30 (90 Minutes)
Red Dwarf: Did something go wrong? - Friday 20:00 until Friday 21:00 (60 Minutes)
Life on Mars & Ashes to Ashes - What did it all mean? - Friday 23:00 until Saturday 00:00 (60 Minutes)
Animation: It's all the same now - Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
1985 - A Season of Change for Dr. Who - Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
The rise of Transformative-media - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
Live Action Versions of Anime - Saturday 20:00 until Saturday 21:00 (60 Minutes)
"Going Cardboard" Screening - Saturday 20:00 until Saturday 21:30 (90 Minutes)
Dark Shadows - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
Kickstarting Games - Saturday 22:00 until Saturday 23:00 (60 Minutes)
Video Quiz - Sunday 10:30 until Sunday 11:30 (60 Minutes)
Japanese Live Action of the 1960's - Sunday 14:30 until Sunday 15:30 (60 Minutes)
Lost Girl: Sexy without being Sexist? - Sunday 15:30 until Sunday 16:30 (60 Minutes)
Shoujo and Josei - Anime for women - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
2011 in Film - Part 2 - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)