Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Craft of Writing

Matches Events:
Character Crafting (Unscheduled)
Steampunk, Romanpunk and Beyond (Unscheduled)
How To Write In Multiple Mediums (Unscheduled)
How To Become A Professional Writer (Unscheduled)
Sanderson's First Law - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
A Sense of Immersion - Thursday 21:00 until Thursday 22:00 (60 Minutes)
What Do You Owe Your Reader? - Friday 09:30 until Friday 10:30 (60 Minutes)
Writing in someone else's sandbox - Friday 10:30 until Friday 11:30 (60 Minutes)
Gender Norms in Fiction - Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Rewriting the Manuscript - Friday 16:30 until Friday 17:30 (60 Minutes)
NaNoWriMo Dos and Don'ts - Saturday 13:30 until Saturday 14:30 (60 Minutes)
"How do I write interesting dialogue?" she asked inquisitively - Saturday 16:30 until Saturday 17:30 (60 Minutes)
Writing content for Video Games - Sunday 11:30 until Sunday 12:30 (60 Minutes)
What happens after I finish the Manuscript? - Sunday 11:30 until Sunday 12:29 (59 Minutes)
Help! My Story Is Broken! - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Writing Across Genres - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Building a Post-Apocalyptic World - Monday 13:00 until Monday 14:00 (60 Minutes)