Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Entertainment

Matches Events:
Spec Fic Spelling Bee (Unscheduled)
Where is the Curve? Staying ahead of the Zeitgeist (Unscheduled)
"Nerd" Music you may not have heard - Thursday 22:00 until Thursday 23:00 (60 Minutes)
F*** me Ray Bradbury - Thursday 23:00 until Thursday 23:59 (59 Minutes)
Star Trek vs. Star Wars - The Ultimate Debate - Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Mad Science vs. Mystic Powers - Friday 17:30 until Friday 18:00 (30 Minutes)
BEEFCAKE!!! - Sunday 23:00 until Sunday 23:30 (30 Minutes)
6 Degrees of Kevin Bacon - Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)