Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Comics

Matches Events:
Emerging Talents in Comics (Unscheduled)
You don't have to be mad to be a supervillan but it helps (Unscheduled)
The DC Apocalypse: How did that go for them? - Friday 11:30 until Friday 12:30 (60 Minutes)
Comics: Where should I start? - Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Comics vs. Hollywood - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Kitty Pryde is Awesome! - Saturday 13:30 until Saturday 14:30 (60 Minutes)
EscherGirls: from Rob Liefeld to J. Scott Campbell - Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
This moment for women in comics - Saturday 16:30 until Saturday 17:30 (60 Minutes)
The rise of Transformative-media - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
Super Mega Comics Podcast - Sunday 20:00 until Sunday 21:00 (60 Minutes)