Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Board Game

Matches Events:
7th Wonders Tournament (Unscheduled)
Me, Myself and that Random Guy - Geeky Games for Two or More People - Friday 08:00 until Friday 09:30 (90 Minutes)
Gateway Games - Running All Day - Friday 09:30 until Friday 09:00 (-30 Minutes)
Smallworld & Underworld Come and Play - 1pm to 3pm - Friday 13:00 until Friday 15:00 (120 Minutes)
Battlestar Galactica - Friday 20:00 until Friday 23:00 (180 Minutes)
I Love a Battlefield in the Early Morning - Fairy Chess - Saturday 08:00 until Saturday 09:30 (90 Minutes)
Board Game Design - Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
Halfling Heist - Handwritten Games Sneak Preview - Saturday 10:30 until Saturday 12:30 (120 Minutes)
Antaire: Dungeons - Saturday 20:00 until Saturday 22:00 (120 Minutes)
Solitare for Two - Ancient Board Games for Two People - Sunday 08:00 until Sunday 09:30 (90 Minutes)
4 Things to do on Sunday? Games of Doom all day long - Sunday 09:30 until Sunday 10:00 (30 Minutes)
Arkham Horror - Learn to Play - Sunday 10:00 until Sunday 14:00 (240 Minutes)
Arkham Horror - Sunday 13:00 until Sunday 15:00 (120 Minutes)
Mansions of Madness - Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Lord of the Rings - Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)