Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Card Game

Matches Events:
Dixit - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Me, Myself and that Random Guy - Geeky Games for Two or More People - Friday 08:00 until Friday 09:30 (90 Minutes)
Incan Gold Competition - Friday 11:00 until Friday 13:00 (120 Minutes)
Live Massively Multiplayer Text Adventure Game - Friday 13:05 until Friday 14:00 (55 Minutes)
Pokemon TCG tournament - Friday 16:00 until Friday 18:00 (120 Minutes)
Learn to Play Magic: The Gathering - Saturday 10:30 until Saturday 11:30 (60 Minutes)
Halfling Heist - The Second Opportunity - Handwritten Games Sneak Preview - Saturday 14:00 until Saturday 16:00 (120 Minutes)
Magic the Gathering Tournament - Sunday 10:00 until Sunday 17:00 (420 Minutes)
Anime card games - Sunday 11:00 until Sunday 12:30 (90 Minutes)
Lord of the Rings - Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
Go Fish - Two player and more early morning card games - Monday 08:00 until Monday 09:30 (90 Minutes)