Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Apocalypse

Matches Events:
Eschatology and Apocalypticism across time and space - Thursday 23:00 until Friday 00:00 (60 Minutes)
Apocalyptic Portrayals in Screen media - Friday 11:30 until Friday 12:30 (60 Minutes)
Apocalyptically Bad Science - Friday 14:30 until Friday 15:30 (60 Minutes)
Zombie Bus - Friday 15:00 until Friday 15:30 (30 Minutes)
Skipping the Apocalypse: Cryonics - Friday 15:30 until Friday 16:30 (60 Minutes)
Anti-Zombie Slingshots, Pig Iron Battle-Axes and Open Source Hardware: How Hacker-Spaces will help us survive the Apocalypse - Friday 16:30 until Friday 17:30 (60 Minutes)
Mad Science vs. Mystic Powers - Friday 17:30 until Friday 18:00 (30 Minutes)
Grey Goo and Home-made Atomic Bombs: How Hackerspaces will cause the Apocalypse! - Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Post-Apocalyptic Fashion - Sunday 10:30 until Sunday 11:30 (60 Minutes)
Preparing for the Apocalypse - Sunday 13:30 until Sunday 14:30 (60 Minutes)