Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Workshop

Matches Events:
How To Become A Professional Writer (Unscheduled)
Rebel Empire Fight Choreography Workshop - Saturday 09:30 until Saturday 11:30 (120 Minutes)
Photographing the Apocalypse for Posterity - Part 1 - Saturday 10:30 until Saturday 11:30 (60 Minutes)
Keeping Safe - Self Defence - Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
Photographing the Apocalypse for Posterity - Part 2 - Saturday 14:30 until Saturday 15:30 (60 Minutes)
Zombie Makeup Tutorial - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
Poi Twirling Workshop - Sunday 09:30 until Sunday 10:30 (60 Minutes)