Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Literature

Matches Events:
Sanderson's First Law - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
A Song of Ice and Fire - Thursday 22:00 until Thursday 23:00 (60 Minutes)
The Wheel of Time - Friday 14:30 until Friday 15:30 (60 Minutes)
Exploring The Hunger Games - Friday 14:30 until Friday 15:30 (60 Minutes)
Anne McCaffrey: An Appreciation - Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
The World of Parrish Plessis - Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Sherlock - Comparing the different versions - Sunday 09:30 until Sunday 10:30 (60 Minutes)
From manuscript to Ebook - Sunday 15:30 until Sunday 16:30 (60 Minutes)
Welcome to the Laundry: The Horror/Spy works of Charles Stross - Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)