Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Real World

Matches Events:
Cold War media panel (Unscheduled)
The Collapse of Borders (Unscheduled)
Living through an apocalypse (Unscheduled)
The PC Demoscene (Unscheduled)
Great Leaps In Human Engineering (Unscheduled)
Visions of the Future (Unscheduled)
The Politics of Science Fiction (Unscheduled)
The User Experience (Unscheduled)
Living In The Matrix (Unscheduled)
Everyday Physics (Unscheduled)
Envisioning the Future (Unscheduled)
Inductive Reasoning (Unscheduled)
Systems Thinking (Unscheduled)
Creating the Basic Versatile Recipe Book (Unscheduled)
Safe Spaces - Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Australia's Role in Space Research - Thursday 22:00 until Thursday 23:00 (60 Minutes)
What's On In Perth - Friday 10:30 until Friday 11:00 (30 Minutes)
Zombie Bus - Friday 15:00 until Friday 15:30 (30 Minutes)
The science of Crime TV - Friday 16:30 until Friday 17:30 (60 Minutes)
Beneath the Iron Lady - Saturday 09:30 until Saturday 10:30 (60 Minutes)
Final Landing: The End of The Shuttle Era - Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
Future of Learning - Saturday 11:30 until Saturday 12:30 (60 Minutes)
Whatever happened to the fourth Wall? - Saturday 17:30 until Saturday 18:30 (60 Minutes)
From manuscript to Ebook - Sunday 15:30 until Sunday 16:30 (60 Minutes)
Steampunk Costuming - Sunday 16:30 until Sunday 17:30 (60 Minutes)
Non 'dane in a Mundane World - Sunday 21:00 until Sunday 22:00 (60 Minutes)
Renewable Sustainable Energy - Sunday 22:00 until Sunday 23:00 (60 Minutes)
How to run a Swancon - Monday 13:00 until Monday 14:00 (60 Minutes)
The Entropy Crisis - Monday 13:00 until Monday 14:00 (60 Minutes)
SF History At Murdoch - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)