Doomcon @ Pan-Pacific Hotel,

Sessions | Timetable | Tags | People

Family Stream

Matches Events:
Stump a Scientist! - Thursday 01:00 until Thursday 01:30 (30 Minutes)
Aliens and Spaceships and Tardis', Oh My! - Friday 10:00 until Friday 10:30 (30 Minutes)
Unstructured Play - Friday 10:30 until Friday 11:00 (30 Minutes)
String Theory/Rogue's Game - Friday 11:00 until Friday 11:30 (30 Minutes)
Unstructured Play - Friday 11:30 until Friday 12:00 (30 Minutes)
Storyteller Game (Let's write a book!) - Friday 12:00 until Friday 12:30 (30 Minutes)
LUNCH - Friday 12:30 until Friday 13:30 (60 Minutes)
Story Time 1 - Friday 13:30 until Friday 14:00 (30 Minutes)
Story Time 2 - Friday 14:00 until Friday 14:30 (30 Minutes)
Fan art/fan gallery - Friday 14:30 until Friday 15:00 (30 Minutes)
Unstructured Play - Friday 15:00 until Friday 15:30 (30 Minutes)
Stories in the Stars - Friday 15:30 until Friday 16:00 (30 Minutes)
Board Gaming (for Kids!) - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Unstructured Play - Friday 17:00 until Friday 17:30 (30 Minutes)
Build it with papercraft! - Friday 17:30 until Friday 18:00 (30 Minutes)
Pinwheels - Saturday 10:00 until Saturday 10:30 (30 Minutes)
Wand Creations - Saturday 10:30 until Saturday 11:00 (30 Minutes)
Face painting - Saturday 11:00 until Saturday 11:30 (30 Minutes)
Creche Rhymes - Saturday 11:30 until Saturday 12:00 (30 Minutes)
Plush Toy Wars - Saturday 12:00 until Saturday 12:30 (30 Minutes)
LUNCH - Saturday 12:30 until Saturday 13:30 (60 Minutes)
Story Time 3 - Saturday 13:30 until Saturday 14:00 (30 Minutes)
Story Time 4 - Saturday 14:00 until Saturday 14:30 (30 Minutes)
Fan art/fan gallery - Saturday 14:30 until Saturday 15:30 (60 Minutes)
Space to Scale! - Saturday 15:30 until Saturday 16:30 (60 Minutes)
Emblazoning your coat of arms - Saturday 16:30 until Saturday 17:00 (30 Minutes)
Happy Birthday Robot - Saturday 17:00 until Saturday 17:30 (30 Minutes)
Create a Monster - Saturday 17:30 until Saturday 18:00 (30 Minutes)
Dinosaur Stomp - Sunday 10:00 until Sunday 10:30 (30 Minutes)
Unstructured Play - Sunday 10:30 until Sunday 11:00 (30 Minutes)
Tabletop Masquerade - Sunday 11:00 until Sunday 11:30 (30 Minutes)
Unstructured Play - Sunday 11:30 until Sunday 12:00 (30 Minutes)
Book club - Sunday 12:00 until Sunday 12:30 (30 Minutes)
LUNCH - Sunday 12:30 until Sunday 13:30 (60 Minutes)
Story Time 5 - Sunday 13:30 until Sunday 14:00 (30 Minutes)
Story Time 6 - Sunday 14:00 until Sunday 14:30 (30 Minutes)
Fan art/fan gallery - Sunday 14:30 until Sunday 15:00 (30 Minutes)
Unstructured Play - Sunday 15:00 until Sunday 15:30 (30 Minutes)
Decode an Alien signal - Sunday 15:30 until Sunday 16:00 (30 Minutes)
Werewolves for Children - Sunday 16:00 until Sunday 16:30 (30 Minutes)
Unstructured Play - Monday 10:00 until Monday 14:00 (240 Minutes)
Quiet Time - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Clean Up - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)