Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Ian Mond

Participating in Events:
Everything Old Is New Again Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Fans And Faith Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Relative Dimensions: The Limits Of Doctor Who Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Podcast: The Writer And The Critic Sunday 15:00 until Sunday 17:00 (120 Minutes)
Awards Ceremony Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
The Awards Debacle Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)