Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Kelly Link

Participating in Events:
Short Story Workshop - FULL Friday 14:00 until Friday 16:30 (150 Minutes)
Spicks And Speckulations Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Kelly Link: In Conversation Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Winter Is Coming Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Good Things Come In Small Packages Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
We Want Your Brainz Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Readings Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Podcast: The Writer And The Critic Sunday 15:00 until Sunday 17:00 (120 Minutes)
Kelly Link Hosts "Mafia" Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Beyond Paranormal Romance In YA Speculative Fiction Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)