Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Jason Nahrung

Participating in Events:
Book Launch: Walking Shadows, by Narelle Harris Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Twelfth Planet Press Hour Friday 19:00 until Friday 20:00 (60 Minutes)
Backyard Speculation Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Readings Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
What's It Worth? Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Alison Goodman: In Conversation Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Vampires: From Horror To Heart-Throb Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
The Awards Debacle Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)