Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Sue Ann Barber

Participating in Events:
Workshop: Legocraft Friday 19:00 until Friday 20:00 (60 Minutes)
Spicks And Speckulations Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
The End Of The World Is Just The Beginning Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Workshop: Legocraft (kids' edition) Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Melbourne Science Fiction Club: 60 Years On Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Sue Ann Barber: In Conversation Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
What The NAFF Is A Fan Fund? Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)