Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

George Ivanoff

Participating in Events:
Spicks And Speckulations Friday 21:00 until Friday 22:00 (60 Minutes)
Short Shrift For Short Fiction Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Good Things Come In Small Packages Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Book Trailers Sunday 10:00 until Sunday 11:00 (60 Minutes)
Book Blogs And Reviewing Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Melbourne Science Fiction Club: 60 Years On Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
The Great Doctor Who Smackdown Sunday 22:00 until Sunday 23:00 (60 Minutes)
Readings Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Crossing The Divide: Writing In Different Genres Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Let’s Traumatize The Kiddies Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)