Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Jane Routley

Participating in Events:
Splicing Genres Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Tales As Old As Time Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Sara Douglass Remembered Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
In Defence Of Romance Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Take The Pebble From My Hand, Grasshopper Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Other Entities Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
The Newbie's Guide To Writing Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
The Many Faces Of Sherlock Holmes Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Suffragettes In The Citadel, Amazons In The Engine Bay Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Crossing The Divide: Writing In Different Genres Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)