Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Paul Poulton

Participating in Events:
Turning The Gears: Steampunk Craft Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Melbourne's Dark Side Saturday 09:00 until Saturday 10:00 (60 Minutes)
Other Entities Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
The Many Faces Of Sherlock Holmes Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Steampunk Squalor Sunday 18:00 until Sunday 19:00 (60 Minutes)
The Movie Trailer Panel Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)