Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

David McDonald

Participating in Events:
Daikaiju Go Heavenly! Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Continuum 101 Friday 20:30 until Friday 21:00 (30 Minutes)
New Faiths For New Worlds Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Fans And Faith Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Winter Is Coming Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Readings - Fablecroft Hour Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
We Want Your Brainz Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
The Newbie's Guide To Writing Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)