Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Sarah Lee Parker

Participating in Events:
Continuum 101 Friday 20:30 until Friday 21:00 (30 Minutes)
Continuum 101 Saturday 11:00 until Saturday 11:30 (30 Minutes)
Crafts In Space! Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Workshop: Dragon Flying School Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
Readings Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
What The NAFF Is A Fan Fund? Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)