Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Craft

Matches Events:
Crafty Characters - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Turning The Gears: Steampunk Craft - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Workshop: Legocraft - Friday 19:00 until Friday 20:00 (60 Minutes)
Workshop: Conbag Craft - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Workshop: Legocraft (kids' edition) - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Why We FanCraft - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)