Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Media

Matches Events:
Gender And Sexuality In Speculative YA - Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Beautiful Nightmares: Alien vs Predator - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
Winter Is Coming - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Relative Dimensions: The Limits Of Doctor Who - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Boxcutters Presents: All Sci-Fi TV Is Rubbish - Josh & John Argue - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
It's The Henson Panel! - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Supernatural Moves On - Saturday 18:00 until Saturday 19:00 (60 Minutes)
Apocalypses Through The Ages - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Futureproofing Sci-Fi And Fantasy - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Revenge Of The Nerds: Fandom In TV And Film - Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
The Movie Trailer Panel - Sunday 23:00 until Monday 00:00 (60 Minutes)
The Intergalactic Atlas: British SFTV From 1970 To 1989 - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
Let’s Traumatize The Kiddies - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)