Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Fantasy

Matches Events:
Tales As Old As Time - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Sara Douglass Remembered - Friday 20:30 until Friday 21:30 (60 Minutes)
The Big Bad – Fairytale Villains - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Winter Is Coming - Saturday 14:00 until Saturday 15:00 (60 Minutes)
Other Entities - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Futureproofing Sci-Fi And Fantasy - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Vampires: From Horror To Heart-Throb - Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
The Intergalactic Atlas: British SFTV From 1970 To 1989 - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
Beyond Paranormal Romance In YA Speculative Fiction - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)