Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Sci-Fi

Matches Events:
The Forgotten Frontier? - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
I Flunked Physics: Hard Science Versus Accessible Science-Fiction - Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Turning The Gears: Steampunk Craft - Friday 18:00 until Friday 19:00 (60 Minutes)
Taking Wing: From Daedalus To Deus Ex - Friday 19:00 until Friday 19:30 (30 Minutes)
Beautiful Nightmares: Alien vs Predator - Friday 22:00 until Friday 23:00 (60 Minutes)
The End Of The World Is Just The Beginning - Saturday 10:00 until Saturday 11:00 (60 Minutes)
Relative Dimensions: The Limits Of Doctor Who - Saturday 15:00 until Saturday 16:00 (60 Minutes)
Boxcutters Presents: All Sci-Fi TV Is Rubbish - Josh & John Argue - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Steamplay: Memory And Playfulness In The Creation Of Steampunk - Sunday 11:00 until Sunday 11:30 (30 Minutes)
Apocalypses Through The Ages - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Futureproofing Sci-Fi And Fantasy - Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Steampunk Squalor - Sunday 18:00 until Sunday 19:00 (60 Minutes)
The Intergalactic Atlas: British SFTV From 1970 To 1989 - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)
Beyond Paranormal Romance In YA Speculative Fiction - Monday 15:00 until Monday 16:00 (60 Minutes)