Continuum 8 @ Rydges on Swanston, 701 Swanston Street Carlton

Sessions | Timetable | Tags | People

Workshop

Matches Events:
Workshop: Legocraft - Friday 19:00 until Friday 20:00 (60 Minutes)
Workshop: Conbag Craft - Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
Workshop: Legocraft (kids' edition) - Saturday 16:00 until Saturday 17:00 (60 Minutes)
Workshop: Diagnose Your Scene - Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Workshop: Cartooning For Kids with Squishface Studio - Sunday 09:30 until Sunday 11:00 (90 Minutes)
Workshop: Dragon Flying School - Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
Workshop: Juggling & Making Juggling Balls - Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)