Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

John Scalzi

Participating in Events:
Opening Ceremony 2015 Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
The Warrior Awakens: Military Sci Fi - an Appreciation Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
The Writer's Interview: John Scalzi and Grant Watson Friday 17:00 until Friday 18:00 (60 Minutes)
Let's build a Civilisation: One Continent Friday 20:30 until Friday 22:30 (120 Minutes)
GoH - Speech - John Scalzi Saturday 11:00 until Saturday 12:00 (60 Minutes)
John Scalzi - Signing Saturday 12:00 until Saturday 13:00 (60 Minutes)
Art Show Judging Saturday 16:00 until Saturday 16:30 (30 Minutes)
SciFi Yet Skeptical Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Changing Communities with Intent Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Kaffeeklatsch - John Scalzi Sunday 14:00 until Sunday 15:00 (60 Minutes)
Spec Fic Writing - Science Potrayal in Fiction Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
Awards - National Awards Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
Climate Change - is it Affecting our Spec Fic? Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 16:30 (30 Minutes)