Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Kylie Chan

Participating in Events:
Opening Ceremony 2015 Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
Depiction of Religion in Science Fiction and Fantasy Thursday 19:00 until Thursday 20:00 (60 Minutes)
GoH - Speech - Kylie Chan Friday 11:00 until Friday 12:00 (60 Minutes)
Kylie Chan - Signing Friday 12:00 until Friday 13:00 (60 Minutes)
The Writer's Interview: Kylie Chan Friday 15:00 until Friday 16:00 (60 Minutes)
The End of the Printed Page: Are Books (as we know them) Dead? Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Who Owns "Culture", anyway? Working outside your own. Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Art Show Judging Saturday 16:00 until Saturday 16:30 (30 Minutes)
Return of the Editors Strike Back Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Masquerade Costume Judging Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
Kaffeeklatch - Kylie Chan (1) Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Social Media, Marketing and Writing Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Kaffee Klatsch - Kylie Chan (2) Sunday 16:00 until Sunday 17:00 (60 Minutes)
Awards - National Awards Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
Evil Overlord Training School Monday 14:00 until Monday 15:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 16:30 (30 Minutes)