Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Anthony Peacey

Participating in Events:
Opening Ceremony 2015 Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
Great Pteranodon Project Friday 10:00 until Friday 11:00 (60 Minutes)
Art Show Judging Saturday 16:00 until Saturday 16:30 (30 Minutes)
Masquerade Costume Judging Saturday 21:00 until Saturday 22:00 (60 Minutes)
GOH - Speech - Anthony Peacey Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Then and Now: A comparison between 2015 and 1974 in the SFF scene. Sunday 17:00 until Sunday 18:00 (60 Minutes)
Awards - National Awards Sunday 20:00 until Sunday 22:00 (120 Minutes)
Anthony and Grant The Non-Writerly Interview Monday 11:00 until Monday 12:00 (60 Minutes)
Swancon History Panel 0 - 20 Years Monday 12:00 until Monday 13:00 (60 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 16:30 (30 Minutes)