Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

PRK

Participating in Events:
The Warrior Awakens: Military Sci Fi - an Appreciation Thursday 20:00 until Thursday 21:00 (60 Minutes)
Under Construction - Finding and Keeping Committee Thursday 21:00 until Thursday 22:30 (90 Minutes)
The End of the Printed Page: Are Books (as we know them) Dead? Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Who Owns "Culture", anyway? Working outside your own. Friday 19:30 until Friday 20:30 (60 Minutes)
Under Construction - Marketing Friday 20:30 until Friday 22:00 (90 Minutes)
Art Show Judging Saturday 16:00 until Saturday 16:30 (30 Minutes)
SciFi Yet Skeptical Saturday 17:00 until Saturday 18:00 (60 Minutes)
Introduction to Worldcon Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Changing Communities with Intent Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
Spec Fic Writing - Science Potrayal in Fiction Sunday 15:00 until Sunday 16:00 (60 Minutes)
WASFF Business Meeting Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Under Construction - Convention Theme Monday 10:00 until Monday 11:00 (60 Minutes)
Natcon Business Meeting Monday 11:00 until Monday 13:00 (120 Minutes)
Swancon Feedback Panel Monday 15:30 until Monday 16:00 (30 Minutes)