Swancon 2015 @ Pan Pacific, 207 Adelaide Terrace, Perth WA 6004

Sessions | Timetable | Tags | People

Sarah Parker

Participating in Events:
Opening Ceremony 2015 Thursday 18:30 until Thursday 19:00 (30 Minutes)
Moderate Moderators: The HOWTO panel Thursday 19:30 until Thursday 20:00 (30 Minutes)
Enlightenment vs Resistance: Ingress, a globetrotting real world MMO. Friday 16:00 until Friday 17:00 (60 Minutes)
Introduction to Worldcon Sunday 11:00 until Sunday 12:00 (60 Minutes)
Changing Communities with Intent Sunday 12:00 until Sunday 13:00 (60 Minutes)
WASFF Business Meeting Sunday 16:00 until Sunday 18:00 (120 Minutes)
Swancon Feedback Panel Monday 15:30 until Monday 16:00 (30 Minutes)
Closing Ceremony Monday 16:00 until Monday 16:30 (30 Minutes)